Fysioterapia

Kysy akuuttiaikoja soittamalla! Riikka 045 78777861 tai Laura 045 78777664

Meille voit tulla fysioterapiaan ilman lääkärin lähetettä tai lähetteellä. Fysioterapian voit maksaa myös ePassin hyvinvointipassilla.

Into tarjoaa apua tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Saat fysioterapiasta avun esimerkiksi äkilliseen tai pitkään jatkuneeseen selkäkipuun, niskahartiavaivoihin, olkapääkipuihin tai alaraajojen ongelmiin. Huomioimme fysioterapiassa urheiluun liittyvät erityisvaatimukset. Hyödynnämme fysioterapiassa uusinta tutkittua tietoa

Voit kääntyä puoleemme myös lantionpohjan ongelmissa, erkauman kuntouttamisessa ja synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Erityisosaamistamme on lantionpohjan fysioterapia ja synnytyksen jälkeinen kuntoutus. Hyödynnämme fysioterapiassa emg-mittausta ja biopalauteharjoittelua.

"Ammattitaitoinen fysioterapia. Kokonaisvaltainen asiakkaan tutkiminen. Hyvät ohjeet, miten itse tehdään kotona. Hyvä, suosittelen!"

Pirjo 55 v.
star star star star star
Pirjo 55 v.

"Harjoittelu onnistui loistavasti videon välityksellä. Olen aktiivinen urheilija ja sain tarkat vinkit, miten opin itse tutkimaan erkaumaa ja mitkä harjoitukset sopivat heti synnytyksen jälkeen. Erityisen kiitollinen olen, että näiden harjoitusten jälkeen selkäkivut ovat hävinneet lähes kokonaan. Kiitos!"

Tiia 31 v.
star star star star star
Tiia 31 v.
Riikka venyttelee