Päivitä evästeasetuksia

Fysioterapia

Varaa aika

Iskikö akuutti niskakipu tai onko polvikipu vaivannut jo pidempään?

Into Hyvinvointi tarjoaa apua tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn sekä urheilufysioterapiaa ja fysioterapiapalveluita urheiluseuroille. Meiltä löydät leikkausten ja tapaturmien jälkeisen fysioterapian, rasitusvammojen kuntoutuksen ja ennaltaehkäisevän fysioterapian palvelut. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja urheilufysioterapiassa sinua palvelevat Saana ja Annamari. Akuuttiaikoja voit kysyä soittamalla Saana 0401205414 tai Annamari 044 2419065

Voit kääntyä puoleemme myös raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, sekä erilaisissa lantionpohjan toimintahäiriöissä. Mikäli tarvitset neuvoa ajanvaraukseen raskauden aikana, synnytyksen jälkeen, lantionpohjan toimintahäiriöissä tai vaihdevuosissa, voit soittaa Lauralle 045 78777664.

Meille voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Fysioterapian voit maksaa myös ePassin hyvinvointiedulla, Epassi Flex- saldolla, Smartumin hierontaedulla ja SmartumPlus hyvinvointisaldolla.

Ammattitaitoinen fysioterapia. Kokonaisvaltainen asiakkaan tutkiminen. Hyvät ohjeet, miten itse tehdään kotona. Hyvä, suosittelen!

star star star star star
Jenni 25 v.

Pirjo 55 v.

Harjoittelu onnistui loistavasti videon välityksellä. Olen aktiivinen urheilija ja sain tarkat vinkit, miten opin itse tutkimaan erkaumaa ja mitkä harjoitukset sopivat heti synnytyksen jälkeen. Erityisen kiitollinen olen, että näiden harjoitusten jälkeen selkäkivut ovat hävinneet lähes kokonaan. Kiitos!

star star star star star
Jenni 25 v.

Tiia 31 v.