Personal training

Innon Personal trainerit tarjoavat sinulle parasta mahdollista ohjausta tavoitteidesi saavuttamiseksi. Tavoitteenasi voi olla liikuntakipinän löytäminen tai vaikkapa maratonin juokseminen. Valmennuksen sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Liikuntalajeja voivat olla mm. juoksu, pyöräily, kuntosali, vesiliikunta ja kehonhuolto. Saat valmennuksessamme ohjausta ja tukea liikuntaan, ravintoon, uneen ja elämäntapoihin. Innon personal trainerit ovat myös fysioterapeutteja, jolloin valmennuksessa huomioidaan fysioterapeuttiset näkökulmat ja mahdollisten rasitusvaivojen ennaltaehkäisy. Tarvittaessa otamme valmennuksessa huomioon raskauden ja synnytyksen tuomat erityispiirteet.

Ravintovalmennuksessa analysoimme pitämäsi ruokapäiväkirjan ja annamme kirjalliset muutosehdotukset. Huomioimme ravintovalmennuksessa elämäntilanteesi, kuten urheiluun liittyvät ruokavaliotekijät tai raskauden ja synnytyksen tuomat muutokset.

Personal trainingin maksuvälineenä käy myös ePassin sporttipassi ja Smartum. Ensimmäinen alkukartoitus (30 min) on ilmainen, eikä sido sinua ostamaan palvelua.

"En voisi olla tyytyväisempi Innon Personal Training -palveluihin! Jo muutamassa kuukaudessa yhteislenkit ja -treenit valmentajan kanssa, tehokkaat ja vaihtelevat kotitreeniohjeet ja positiivinen tsemppi - fysioterapeuttisesta näkökulmasta puhumattakaan - ovat saaneet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä kuntoni paranemaan selkeästi! Kiitos!"

Pirjo 55 v.
star star star star star
Laura 37 v.
Riikka ja Laura