Työhyvinvointi, ryhmät, seurat ja yritykset

Varaa aika

Kaipaako työyhteisösi piristystä, lisää tehokkuutta ja vähemmän sairauspoissaoloja?

Työhyvinvointi vähentää sairauspoissaoloja ja niistä aiheutuvia kuluja, parantaa työn tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Hyvinvoiva henkilöstö on innovatiivinen, motivoitunut ja sitoutunut. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiva organisaatio on myös houkutteleva työnantaja. Hyvinvoiva työntekijä on sekä yksilön, että yrityksen etu!

Työhyvinvointivalmennuksessa parannetaan organisaation hyvinvoinnin osaamista, opetellaan tunnistamaan voimavaroja ja niiden ehtymistä. Into Hyvinvoinnin asiantuntijat auttavat työyhteisöä niin ravinnon, unen kuin ergonomiankin suhteen.

Palvelut tarpeidenne mukaan

Työhyvinvointivalmennus räätälöidään aina yrityksen tai yhteisön tarpeiden mukaan. Räätälöimme luentoja ja ryhmävalmennuksia myös urheiluseuroille. Valmennuksemme voivat sisältää:

  • luentoja/työpajoja (mm. stressinhallinnasta, ergonomiasta, ravinnosta ja unesta)
  • ryhmäliikuntavalmennuksia
  • fysioterapeuttiset terveyskuntomittaukset
  • yksilölliset ravintoanalyysit
  • unianalyysin (vuokratuilla Oura -älysormuksilla)

Urheilufysioterapiapalvelut seuroille

Fysioterapeutin osaaminen biomekaniikan ja kehon fysiologian saralla voi tarjota esimerkiksi oheisharjoitteluun uutta ajatusta lajityypillisten rasitusvammojen riskin alentamisessa, tai treeneihin erilaista näkökulmaa haastavien liikkeiden taustalla piilevistä biomekaanisista tekijöistä. Tarjoamme seuroille mm. säännöllisiä fysioterapeutin ohjaamia fysiotreenejä ja fysiikkatreenejä, joukkueiden ja ryhmien lihastasapainokartoituksia, valmennuksen konsultointia ja tukiharjoittelun ohjelmointia. Myös fysioterapeutin jalkautuminen harjoituksiin lajianalyysin tekemiseksi järjestyy. Ota yhteyttä, kerro seurasi tarpeista ja pyydä tarjous!

Kysy lisää urheilufysioterapiasta ja urheiluseurojen palveluista Saanalta 0401205414, saana@intohyvinvointi.fi

Tarjoamme myös liikunnallisia elämyksiä

Teemme yhteistyötä myös Oulu Ziplinen kanssa. Varaa työporukalle virkistyspäivä tai polttareihin aktiviteetti, jossa yhdistyy liikunta ja elämyksellinen vaijeriliuku Oulun Nallikarissa.

Zipline Oulu-logo

Kysy lisää soittamalla tai sähköpostilla!
Laura 045 78777664, laura@intohyvinvointi.fi

Suurkiitos teille! Teette kyllä niin hyvää työtä! Miten hienoja isoja ja pieniä muutoksia projekti sai aikaan työntekijöissä. Niistä tulee olemaan paljon hyötyä myös työnantajalle. Tämä oli kyllä kaiken kaikkiaan huippupanostus!

star star star star star
Henkilöstöpäällikkö, MediApu Oy

Henkilöstöpäällikkö,
MediApu Oy