Valmennus

Into Hyvinvoinnin valmennus/personal training on yksilöllistä ja se toteutetaan huomioiden elämäntilanteesi ja tavoitteesi. Kaikki valmentajamme ovat koulutukseltaan myös fysioterapeutteja.

Liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla voit parantaa mm. unen laatua ja ennaltaehkäistä sydän- ja verisuonisairauksia. Tavoitteenasi voi olla liikuntakipinän löytäminen tai maratonin juokseminen. Valmennuksesta voit saada myös apua oman lajisi tukiharjoitteluun, kuten vaikkapa hiihtoa tukevaan voimaharjoitteluun. Valmennuksen sisältö räätälöidään tavoitteesi ja toiveidesi mukaan. Liikuntalajeja voivat olla mm. juoksu, pyöräily, kuntosali, vesiliikunta ja kehonhuolto. Valmennus voidaan toteuttaa myös etänä.

Valmennus sisältää:

  • Lihaskunto- ja liikkuvuusmittaukset sekä tarvittaessa fysioterapeuttista kartoitusta
  • Vaihtuvat treeniohjelmat tavoitteiden mukaan (esimerkiksi lihasvoima-, liikkuvuus- tai juoksua tukeva treeni)
  • Viikko-ohjelmat
  • Seuranta
  • Säännöllisen tsemppauksen ja yhteydenpidon valmentajan kanssa

Äitiysliikuntavalmennus

Äitiysliikuntavalmennus on raskaana olevan tai synnyttäneen liikuntavalmennusta. Valmentajasi on personal trainer joka on myös äitiysfysioterapeutti.

Raskausajan valmennuksessa otetaan huomioon raskauskolmanneksiin kuuluvat fysiologiset tekijät, sekä jokaisen naisen ja raskauden yksilölliset piirteet. Synnytyksen jälkeen äitiysliikuntavalmennuksessa usein keskitytään järkevään liikuntaan palaamiseen ottaen huomioon kokonaisvaltainen synnytyksestä palautuminen ja siinä erityisenä huomiona lantionpohjan ja vatsanseinämän toiminta. Äitiysliikuntavalmennukseen osallistuaksesi liikuntataustallasi ei ole väliä. Voit olla aloitteleva liikkuja tai tavoitteellisesti urheileva äiti.

Ravintovalmennus

Haluatko saada ravinnosta potkua liikuntaan tai parantaa ravinnolla unen laatua? Junnaako painosi paikallaan tai haluat välttää elintapasairauksia? Ravintovalmennus on yksilöllistä ja saat työkalut omaan tavoitteeseesi pääsemiseen. Into hyvinvoinnin ravintovalmentajat ohjaavat sinua tekemään terveellisiä valintoja ilman dieettejä. Huomioimme ravintovalmennuksessa elämäntilanteesi, kuten urheiluun liittyvät ruokavaliotekijät tai raskauden ja synnytyksen tuomat muutokset.

Henkilökohtaisissa tapaamisissa analysoimme pitämäsi ruokapäiväkirjan ja annamme muutosehdotukset. Säännöllisellä seurannalla varmistamme, että pääset pysyviin tuloksiin terveellisen ruokavalion suhteen. Ravintovalmennus voidaan toteuttaa täysin etänä.

Kuntosaliohjelma

Teemme yksilöllisiä kuntosali/kotitreeniohjelmia tavoitteidesi mukaisesti huomioiden mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivat. Kotitreeniohjelma voi olla lihasvoimatreeniä oman kehon painolla, kahvakuulatreeni, selän hyvinvointia edistävä treeni tai liikkuvuusharjoittelua.