Fysiovalmennus

Fysiovalmennus on yksilöllistä ja se toteutetaan huomioiden elämäntilanteesi ja tavoitteesi.

Liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla voit parantaa mm. unen laatua ja ennaltaehkäistä sydän- ja verisuonisairauksia. Tavoitteenasi voi olla liikuntakipinän löytäminen tai maratonin juokseminen. Valmennuksen sisältö räätälöidään tavoitteesi ja toiveidesi mukaan. Liikuntalajeja voivat olla mm. juoksu, pyöräily, kuntosali, vesiliikunta ja kehonhuolto. Fysiovalmennus voidaan toteuttaa myös etänä.

Fysiovalmennus sisältää:

  • Fysioterapeuttisen tutkimisen sekä lihaskunto- ja liikkuvuusmittaukset
  • Vaihtuvat treeniohjelmat tavoitteiden mukaan (esimerkiksi lihasvoima-, liikkuvuus- tai juoksua tukeva treeni)
  • Viikko-ohjelmat
  • Seurannan
  • Säännöllisen tsemppauksen ja yhteydenpidon valmentajan kanssa

Ravintovalmennus

Haluatko saada ravinnosta potkua liikuntaan tai parantaa ravinnolla unen laatua? Junnaako painosi paikallaan tai haluat välttää elintapasairauksia? Ravintovalmennus on yksilöllistä ja saat työkalut omaan tavoitteeseesi pääsemiseen. Into hyvinvoinnin ravintovalmentajat ohjaavat sinua tekemään terveellisiä valintoja ilman dieettejä. Huomioimme ravintovalmennuksessa elämäntilanteesi, kuten urheiluun liittyvät ruokavaliotekijät tai raskauden ja synnytyksen tuomat muutokset.

Henkilökohtaisissa tapaamisissa analysoimme pitämäsi ruokapäiväkirjan ja annamme muutosehdotukset. Säännöllisellä seurannalla varmistamme, että pääset pysyviin tuloksiin terveellisen ruokavalion suhteen. Ravintovalmennus voidaan toteuttaa täysin etänä.

Kuntosaliohjelma

Teemme yksilöllisiä kuntosali/kotitreeniohjelmia tavoitteidesi mukaisesti huomioiden mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivat. Kotitreeniohjelma voi olla lihasvoimatreeniä oman kehon painolla, kahvakuulatreeni, selän hyvinvointia edistävä treeni tai liikkuvuusharjoittelua.